Elérhetőségeink:

1138 Budapest, Bodor u. 3/c fsz 8-9

Bejelentkezés telefonon:

06 1 229-16-62, 06 30 392-14-95

Nyitvatartás:

Hétfő-csütörtök: 10:00-20:00

Péntek: 10:00-19:00

Szombat, vasárnap: Zárva

Bejelentkezéshez minden esetben foglaljon időpontot!
Bejelentkezés nélküli vizsgálat vagy beavatkozás esetén időpont nélküli pótdíjat számolunk fel!

Bemutatkozás

Dr. Sótonyi Kata

Állatorvos

Viza-Vet Állatorvosi Rendelő tulajdonosa

Kisgyerekkorom óta állatorvos szerettem volna lenni és boldog vagyok, hogy ez az álmom teljesült, mert a világ leggyönyörűbb hivatását gyakorolhatom, hiszen nincs szebb dolog mint állatokat gyógyítani, életeket menteni, fájdalmat enyhíteni. Az állat szeretetem mellett bizonyára nagy hatással volt rám Édesapám is, aki 40 éve állatorvos, és az Állatorvostudományi Egyetem rektora.

2009-ben szereztem állatorvos doktori diplomámat és azóta szakmai tapasztalataimra több állatorvos mellett dolgozva tettem szert, akik kiváló tanító mesteriem voltak. 2008-ban USA-ban, South Bend-ben, dr. Martin Langhofer-nél töltöttem el két hónapot, egy nagy forgalmú vegyes praxissal foglalkozó klinikán. 2009 óta a Zuglói Állatorvosi Rendelőben részmunkaidőben, majd helyettesítő állatorvosként vállaltam munkát. 2010-ben Floridában, Boca Raton-ban dr. Poduszló Lászlónál a Miznervet állatorvosi klinikán dolgoztam, mint gyakornok, ahol betekintést nyerhettem egy amerikai kisállatrendelőbe. 2012-től a Mancsok Állatorvosi Rendelő alkalmazottjaként, olyan kiváló állatorvos mellett, mint Dr. Csikós Károly, tanulhattam meg azt az állatorvosi szemléletet és műtéti technikát, amit követni szeretnék és azóta is követek.

További két éves tanulást követően 2017-ben szereztem meg kisállatgyógyász klinikus szakállatorvosi diplomámat, hogy megnyissam a számomra legigényesebben felszerelt saját állatorvosi rendelőmet, amely egy igazi ékszerdoboz a Vizafogó területén. Legfőbb érdeklődési területem a mindennapi betegellátás mellett, a lágyrész sebészet. Elsősorban bejelentkezést követően várom azokat a felelősen gondolkodó állattartókat, akik fontosnak tartják kedvenceik rendszeres állatorvosi kontrollját, kivizsgálását.

Köszönetnyilvánítás

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy Szüleim és Testvérem mindenben mellettem állnak és hisznek bennem. Szeretném megköszönni családomnak, Édesanyámnak, Édesapámnak és Testvéremnek, hogy bíztattak, támogattak és segítettek álmaim állatorvosi rendelőjének, a Viza-Vet Állatorvosi Rendelőnek a megvalósításában. Örök hálával tartozom Édesapámnak, aki a legkitartóbb ember a világon, aki nekem példakép, amiért céljait fáradhatatlan munkájával mindig eléri, büszke vagyok sikereire és szerencsés vagyok, hogy én lehetek a lánya. Köszönöm Szüleimnek, hogy becsületes, szeretni tudó, állatszerető felnőtté neveltek, bízom benne, hogy példájukat követve ugyanazzal a kitartással és alázattal végzem hivatásom, ahogyan ők.

dr. Szakács Zsófia

2011-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Tanulmányaim alatt fél évet töltöttem a Toulouse-i Állatorvostudományi Egyetem Oktató Kórházában gyakorlati képzésen, Erasmus Program keretein belül, majd a tanulmányaim befejeztével Leonardo ösztöndíjjal tértem vissza Toulouse-ba, és gyakornokként dolgoztam a Lóklinikán. Ezután Párizs vonzáskörzetében helyezkedtem el egy kisebb, majd egy nagyobb Állatklinikán, ahol kisállatok lágysebészeti ellátásában és sürgősségi betegellátásban szereztem tapasztalatot. 2015-ben költöztem vissza Magyarországra, ekkor kezdtem el foglalkozni egzotikus állatok gyógyításával. Az elmúlt években számos külföldi konferencián bővítettem ezen szaktudásom. Végül 2022-ben Egzotikus állatok szakállatorvosa diplomát szereztem.

dr. Biró Petra

2022-ben szereztem meg diplomámat az Állatorvostudományi Egyetemen, majd 2 hónapot a Lisszaboni Egyetem Sebészeti Tanszékén töltöttem. Végzős évem alatt egy svéd kisállatklinikán is tanulhattam. Főbb érdeklődési területeim a lágysebészet, fogászat, bőrgyógyászat. Ezeken a területeken belül rendszeres továbbképzések segítségével bővítem a tudásom. 2023 óta a Magyar Bőrgyógyász Állatorvosok Egyesületének pártoló tagja vagyok. Céljaim között szerepel a Fear Free akkreditáció megszerzése, hogy minél kevésbé legyen stresszes az állatorvosi látogatás mind a gazdiknak, mind kiskedvenceiknek. Fontosnak tartom a megfelelő és empatikus kommunikációt.

Szelestei Kata

2021-ben végeztem állatorvosi asszisztensként, és még ebben az évben kutyakiképzőként is. 2022 óta a Viza-Vet Állatorvosi Rendelő csapatát erősítem. Munkámban elkötelezett, lelkiismeretes vagyok, célom a folyamatos fejlődés.

Solcan Tekla

2020 decemberében csatlakoztam a Viza-Vet Rendelő csapatához. Előtte közel 2 évig egy budapesti kutyapanzióban dolgoztam, ahol ez idő alatt a kutyákkal való foglalkozás mellett a gazdiknak való segítségnyújtásban, problémamegoldásban, csapatmunkában is tapasztalatot szereztem. Ekkor döntöttem el, hogy továbbra is állatokkal, állatgyógyászattal szeretnék foglalkozni, így az Állatorvostudományi Egyetem szervezésében 2020 szeptemberében meg is kezdtem tanulmányaimat a Kisállatgyógyászati asszisztens felnőttképzésen. A felnőttképzés elvégésével egyidőben, 2021 nyarán vettem át diplomám a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalomtudományi Karán, szociológia alapszakon.

Szabadidőmet szívesen töltöm olvasással, és hétvégente a nagyváros nyüzsgésétől távolabb a természetben, a kutyámmal Dodóval kirándulva.